Frodige menn homoseksuell hva er analsex

frodige menn homoseksuell hva er analsex

Man kan like mine meninger eller ei, på samme måte som jeg kan like dine meninger eller mislike de, på samme vis som jeg kan like eller mislike en artikkel. Spranget til jøde, homohater, er ikke mer verdt enn dritten under skoene minesøppelet som smurfen lirer av seg her er derimot fryktelig langt.

Det forstår nok alle, selv om ingen ser ut til å ha baller nok til å konfrontere den store stygge elefanten i rommet. Så mye tryggere å angripe den slemme skeptikeren som ikke lar seg rive med i dansen rundt gullkalven, som i NyS tilfelle er den kvalmende og ukritiske hyllesten til artikler som åpenbart er juks, løgn og fanteri fra ende til annen fremsatt av ukritiske «journalister» og «sannhetssøkete» som ser ut til å svelge rått enhver sensasjonell påstand som kommer fra det store utlandet, og ukritisk formidle disse videre på NyS….

Jeg ser hverken folk som danser ukritisk rundt gullkalven eller den stygge elefanten. Igjen må dette handle om egne illusjoner. På hvilket grunnlag kan du hevde dette? Jeg ser da ikke på deg som noen slem skeptiker og det handler ikke om å ha baller vel. Jeg er skeptisk til veldig mye, men setter pris på tonen til Smurfen og alt arbeidet han legger ned. Kan ikke stå og bjeffe, hver gang noen ytrer seg utenfor mainstream. Kunne du ytre deg utenfor mainstream og bli utfordret på egne tanker og meninger?

Det eneste man risikerer er minustomler som kan tolkes positivt uansett: Jeg har ytret meg i slike sammenhenger og vært veldig spent, men folk har vært snille og satt pris på ytringen og kanskje ikke så mye innholdet. Sjelden man får bare minus når man tør å komme med noe spess. Du har jo vært mye opptatt av tommelnisser da…. Stort sett er det veldig fin tone her i motsetning til mange andre sider.

Det har jeg nevnt mange ganger. Vandalf-Smurfen har vel vært en egen greie. Litt morsom undertone, iblant ihvertfall. Den som er med på leken…. Nytter ikke å komme etterpå å klage på frie tøyler og takhøyde. Her ser det nesten ut til at du mener alle oss andre er jødehatere. En mer kunnskapsrik og klok person en Lynx Veritas skal man lete lenger etter men som så mange andre så klarte Vandalf og Septik vennene hans å terrorisere han sånn at han til slutt gikk lei, først var det Armin som ble utsatt for en ekstrem hat kampanje fra Septik svina etter hans mange avsløringer, de groveste og simpleste metoder ble tatt i bruk for å knuse han, etterpå så har det gått slag i slag, når svina har klart å stoppe kjeften på en så er det å hoppe over til neste som vet for mye.

Som rene psykopater kommer de inn her og manipulere og sjarmerer for å få tilit, straks den er på plass så kommer rette agendaen frem, som de sier selv så er det største målet deres i livet å ødlegge nyhetsspeilet, psykoater som Frekke, Repvik Vegard mm har også en rekke ganger tatt til orde for å bruke vold så man kan jo lure på om noen av de står bak noen av det mange sabotasje aksjonene mot Armin.

Her er har ABC nyheter levert en glimrende artikkel om hvor livsfarlig det er å gi «personer» som Vandal tillit, på kort tid så ødlegger de de mest hjertegode samfunn fra innsiden som kreftsvulster. Klart råd Rådet fra eksperter er klart: Kom deg unna så fort som mulig. Ikke gå inn i diskusjoner. Ikke forsøk å snakke fornuft. Ikke forsøk noe annet enn å komme deg så langt vekk som du kan, for psykopaten endrer seg ikke.

Kutt all kontakt omgående! Det farlige er og ikke innse dette. Kunnskapsmangelen om denne problematikken gjør oss veldig sårbare. Det er først og fremst via kunnskap vi kan slutte å bli offer for manipulasjoner vi ikke forstår. Det går neppe lenge før du har menigheten for deg selv, smurfen.

Da kan dete i ro og fred hylle hverandres innsikt spamme hverandre med youtube videoer den ene mer absurd enn den andre. Så kan du klappe deg selv på skuldra og si flink smurf mens du koker sammen noen nye dommedagsprofetier om verdens ende og menneskehetens undergang. Og når dommedag nok en gang uteblir kan du igjen triumferende proklamere at du og dine allierte lyskrigere nok en gang reddet de sovende sauene fra de onde bloddrikkende satanistene….

På sidelinjen sitter de utstøtte og ler seg fillete over alt det stupide våset du klarer å koke sammen, samtidig som det helt sikkert klør i skriveklypene etter å få sendt avgårde et par verbale sverdslag. Så derfor, og på vegne av alle oss skeptikere som døgnet rundt har jobbet systematisk og utrettelig for å dekonstruere NyS, er det en stor glede og ære å få takke deg inderlig for alle gode øyeblikk du har gitt oss!

Unik i den forstand at du sannsynligvis er den mest uopplyste og menneskefiendtlige debattanten i hele galaksen…. Sitter du her og griner forsatt Vandalf? Haddde i grunn planlagt at jeg skulle vente noen dager før jeg satte deg på plass for å se hvor lavt du klarte å synke men jeg klarer ikke mer, jeg ler så tårene triller her av den patetiske oppførslen din: Du av alle som er den som har brukt utrykket jødehatere om nesten alt av brukere og artikkelforfattere, du som har brukt jødekortet for alt det er verdt for å stoppe kjeften på motdebatanter sitter her nå og skriver side opp og side ned og krever unskyldning.

Klart du er jødehater som har nesegrus beundring for en ekstrem sekt som nekter å ansette homofile og jøder i bedriften sin Hadde en god venn som var Kristenzionist som fikk seg jobb i Fretex når han kunne bevise at han var kristen, men selv han sluttet etter kort tid som så mange andre før han når han så de ekstreme fordommene sektene hadde mot alle som ikke delere deres syn Klart sekten er beskyttet, hva hadde skjedd om det var Diplom is eller andre som nektet å ansette jøder og homofile slik som Fretex?

Du har jo også brukt tiden din på å forsvare zionisteliten som vil utrydde de stakkar jødene, som alle vet så er planen deres at Israel og Araberlandene skal utslette hverandre, Zionistene i USA og Israel sier rett ut at de er grisekåte etter å angripe Iran og utslette 1 million jøder som bor der og få lang og mellomdistanse raketter tilbake i selforsvar, ifølge Iran selv Ifølge CIA sjef Panette og Israleske ledere som Olmert vil dette angrepet kommet uten forvarsel nå til våren.

Seff er alt bare et spill for galleriet, Ahmadinejad er både zionist og har Israelsk pass, Lederene i USA, Iran og Israel sitter å hisser opp massene til å drepe hverandre mens de selv sitter trygt i huler langt under jorden og ser på moroa på storskjerm, spiser popcorn mens folket dreper hverandre.

Nå det gjelder dommedagsteorier så har main strem knust meg totalt ned i støvlene for lengst, TV2 melder at 75 av menneskeheten vil bli utslettet til våren av virus, de sier også at Yellowstone kan få utbrudd snart og mørklegge planeten i mange år, NRK melder at magnetfelet vårt er i ferd med å kolapse men sist det skjedde så overlevde noen av menneskene og sånn forsetter det, det mest latterlige av alt er kansje Amerikanske nyheter som knapt har en sending nå uten å fortelle om utenomjordeiske reptiler som kommer for å utslette menneskeheten.

Gi meg gjerne adressen din så skal jeg sende deg en flaske vin, det er få men ingen som har klart å fått meg til å le så mye som du de årene du har vært her, en flaske økologisk GMO fri vin er det minste jeg kan gi deg: Homofili forer barnehandelen i barnevernet!

Flere yngre blir også tatt http: Homofili er en menneskeskapt sykdom fremtvunget av pytoestrogen i svettende plastflasker og emballasjer og masse-innsprøyt av hormoner i kjøtt , og frukt. Sjelen valgte livet som du velgte hvilken klær du skulle ha på deg, å si «jeg ble født i feil kropp» samtidig som man kaller seg selv spirituell går bare ikke.

Homofili er en sadistisk affære, og våre ledere i politiet, politikk og andre sadistiske institusjoner som påfører andre vold og lidelser, er homofile som liker smertefull rumpehumping. Det går ikke en dag uten at jeg møter på Frelsesarmen i Oslo Sentrums gater!!! Hvor mye penger vasser disse i egentlig? Jeg stiller dette spørsmålet til hver eneste jeg møter. Jeg ville funnet på rimelig mye annen galskap før jeg hadde gitt adressen min til en åpenbart spinnvill og ustabil dommedagssmurf, så den hyggelige gesten din kan jeg dessverre ikke imøtekomme.

Forresten, du kan jo alltids avlevere den hos mine venner i den sterkt homo- og jødehatende ekstremsekten kjent som Frelsesarmeen. Med sitt sofistikerte illuminatinarkosmuglernettverk klarer de fint å få vinflasken bragt til meg i god tid til neste helg. Du mangler imidlertid noen sentrale brikker. Jeg kan nå avsløre at både Obama, Netanyahu og Ahmadinejad alle er kommandører i Frelsesarmeen, hvis eneste formål er å skape en altomfattende og utslettende verdenskrig.

Her spiller de i et av frelsesarmeens ypperste brassorkester, sammen med blant annet paven og noen av Rotschildene. Den som får Yatzy først får bestemme hvilken katastrofe som så skal påtvinges menneskeheten. Blir det krig, jordskjelv, orkan eller vulkan? Ja det sa morra di også da vi våknet men hun skulle ha spenn og ikke en flaske vin Vandalf ;.

Jeg prøvde å ringe en av mine fantastiske venner i Frelesearmeen som forøvrig kunne bekrefte det jeg sa, mange av lederene har svært nedlatende fordommer, han sukket litt og sa han ønsket de kunne følge Jesus ord og ikke legge så mye vekt på game testamentet, som meg så mente han at de homofile er like mye likeverdige medmennesker som oss andre selv om de elsker av en samme kjønn.

Så Paven og Rotschildene spiller i brassorkester? Det var ukjent for meg at Obama, Netanyahu og Ahmadinejad var med i Frlesarmeen men mulig du har rett siden de også er Frimurere alle 3, alle 3 roper også på krig som i Frelesarmeens Krigsropet.

Nå er det jo en kjent sak at Saddam var 33 graders frimurer, Mubarak, Ben Ali, Ahmadinejad, Kong Badullah, Assad og Daffy var også høytstående frimurere som har sverget troskap til hverandre, en ed som langt overgår troskapen til folk og fedreland. Det er det delte meninger om, mange mener at Losje gjengen i MØ er moderate frimurere som de ønsker å bli kvitt for å innføre sharia og bane vei for det muslimske brorskap. Det lukter mer en ugler her, Saddam var kjent for sine 4 dobbeltgjengere så enten har de alle dobbeltgjengere som blit tatt, arrestert og drept eller så ofrer de seg for saken og sine losjeledere som de har sverget troskap til.

Det vil i såfall ikke være første gang at høytstående frimurere reiser over til andre siden for å forberede storinrykket som de påstår kommer i år. Er det noen med kunnskap som har noen meninger eller info så kom gjerne med dem: Ønsker ingen svar fra Vandalf eller andre kunnskapsløse septikere.

Vel du skal få siste ordet denne gangen også sånn som alltid, jeg har sagt mitt så skal ikke dra denne friske debaten noen lenger men kan ta med en liten sak som sjokerer Norge, Tunge forskningsgrupper har gått sammen i et studie for å se hvor omfattende Satanismen er i Norge, etter at resulatene som sjokerte forskerene ble vitenskaplig etterprøvd så ble det lagt ut en dokumentar på NRK, Lederen for forskningsgruppen er den kjente relgionsforskeren Kristi A N Kvale. Jeg snakket forøvrig med en i Frelsesarmeen som kunne fortelle om en sinnsforvirret person som hadde ringt og messet noe om sekt, jødehatere, narkosmugling og annet usammenhengende babbel….

Snakk med fengselsinsatte, de besøker dem ved juletider og synger jødesanger og hyller David og Moses og Israel og gir dem kake som er den eneste grunnen noen gidder å høre på dem. Når de blir stilt kritiske spørsmål, om Israel og sionistene som terroriserte Palestina fra tallet oppover, og helt til idag, så vil de ikke høre , uff, er det ulver i hønseburet vårt, nei å nei, sånt vil jeg ikke høre.

Vi har det godt vi, så smiler de og går videre: Den personen som ringte Frelsesarmen, må ha vært deg selv, hvorfor ringe dem når man går forbi dem hver dag? Herren skal gjøre deg til hode og ikke til hale. Du skal alltid være ovenpå og aldri ligge under, såfremt du hører på Herrens, din Guds bud, som jeg i dag byder deg å ta vare på og holde» 5.

Er det dette du forsvarer med galle og blære Vandolf sønn av Adolf? Han var også en jøde , finansiert av Harrimans og Bank of wallstreet! Hvis folket i byen tar imot fredstilbudet og åpner portene for deg, skal de alle gjøre tvangsarbeid for deg. Hvis de derimot ikke vil slutte fred, men føre krig med deg, skal du beleire byen.

Herren din Gud vil gi den i dine hender, og alle mennene der skal du hogge ned med sverd. Men kvinnene , småbarnene, og husdyrene og alt annet bytte kan du ta med deg. Du kan gjøre deg nytte av dette byttet som herren din Gud lar deg ta fra dine fiender. Slik skal du gå fram i alle byene som ligger langt borte fra deg og ikke tilhørerer folkene her. Men i de byene som tilhører disse folkenene og som herren din gud vil gi deg til eiendom, skal du ikke skåne en eneste skapning.

I 5 Mosebok forteller Moses ved sin avskjedstale hvordan israelerne skal gå frem når de erobrer land fra ødemarken og Libanon, fra «Storelven» Eufrat til havet i vest:. Dere skal ødelegge alle stedene hvor de folkene dere driver bort, dyrker sine guder, på høye fjell og hauger og under hvert frodig tre.

Riv ned altrene deres, slå i stykker steinstøttene, brenn opp Asjerapælene, hogg ned gudebildene og utslett deres navn fra disse stedene». Et øyeblikk er du framme med hoggfangstene og punkterer musa. Et øyeblikk er du søt og uskyldig og offer..

Tror du det finns kun 1 pers i landet som har hjerte? Svar på det jeg skrev og vær mindre paranoid og schizofren, vi ser deg Vandalf, du har ingen gode ønsker for verden, bare hat for de som angriper det onde system. Hvorfor er de mest bestialske menn homofile? Hvorfor er homofili så utbredt i Norge? Er det ikke lov å være normal lenger? Jeg har ikke noe hat imot homofili, men jeg har noe imot de som har noe imot at jeg forteller folk hvor ekkelt og morbid homseriet er. Vi har fortsatt lov til å være hetro.

Hva får disse makthaverne til å ty til perversiteter? Tenner de ikke på menneskeoffringsritualene lenger? Stimuleres de ikke av millioner kr i lønn pr dag?

Må de bli tatt i rompa for å føle seg levende? D Stakkars barn som blir kidnappet http: Smurfen og jeg går way back, og om ikke lenge er det utdeling av rosende ord, jazztobakk og gode ønsker for fremtiden. Som en ond katt.

Hogg klørne i musa, men ikke så hardt at den dør. Fordi den onde katten underholdes når offeret lider. Så punkterer den musa enda engang. Musa kryper saktere og saktere bortover , mens den onde katten fryder seg over fangsten sin, men den drepern ikke enda, og lar musa nesten slippe unna før den hopper fram igjen og hogger klørne i den igjen.. Mennesket er neste til å bøye seg.

Vist du seriøst mener jeg har flere nick her så har Red min tilatelse til å sjekke IP-adresser mot listen din med andre nick du mener jeg måte være …. Debatten var jo over for min del og fred stiftet i siste kommentaren min, prøvde jo å linke ut en humor video med litt selv ironi i NRK linken over der Kristian Valen tar for seg det Norske Satan miljøet, det fikk meg til å le så tårene trillet men du kliker kanskje ikke linker til motdebatanter eller har humor?

Nå har jo ikke jeg noe i mot deg annet en at jeg blir irritert når du stadig angriper våre fantastiske artikkleforfattere som bruker mye av sin fritid på å skrive artikler gratis og stempler brukerene for å være Kokko, du er jo også en del av NS så da er jo kanskje du også litt Kokko? Når jeg leser kommentarene våre her så fremstiller vi oss som 2 klovner, så det er vel ikke lenge til vi får tilbud fra Cirkus Arnardo. Jeg er videre enig i at undertegnede både fremstår og opptrer som en klovn til tider, og kan også være enig i at jeg til tider er rimelig kokko!

Han er ikke født homoseksuell, ingen er det. Bedratt av djevelen, ja. Så dette var en god artikkel. Avregistrert… Det sier ikke Jesus, han sier derimot: Hvorfor kan vi ikke heller få presentert en oppsummering av hva mange tiår med kjønnsforskning har å si, enn denne selvbiografiske skissen fra én kristen person som mener et eller annet på bakgrunn av sine egne personlige opplevelser?

Jeg skrev selv en oppsummering av kjønnsforskning da jeg jobbet for Rikshospitalet. Det er med tristhet jeg leser denne artikkelen. Surrealistiskt å lese en slik artikkel etter alt vi burde forstått nå. Å være homofil er like naturlig som å ha et annet utseende eller rase. Noen er født sånn, andre kan endelig få frem de følelsene senere biseksualitet. Dette minner meg bare om skremselspropaganda og fremmedfrykt!

Det er ikke meningen at alle må reproduseres. Hva med de som ikke kan få barn? Hva med de som har arvelige sykdommer, er det ikke ment at de kan få ha sex heller? Hvorfor er homofili så naturlig blant dyr om det er så unaturlig? Har vi ikke opplevd nok fremmedfrykt, dømming og kontroll av andre snart?

Hvordan vet han at agendaen ikke er å gjøre ham heterofil? Har vi ikke til alle tider blitt programmert til hvordan seksualitet skal være? Klær, utdannelse, bøker, filmer, yrker, blodslinjer, trosretninger, lovverk, militæret.. Jeg ser en KjempeStor hetero-agenda uten sidestykke. Tenker han ikke på alle de rundt om i verden som får ødelagt sine liv på grunn av negative energier fra andre? Hvorfor er du så redd? Hva er galt med å være homofil? Hva er galt med sex?

Er ikke sex noe godt som naturen har skapt? Er ikke Kjærligheten Det Største? Det handler om frekvenser. Det handler om at Kjærlighet ikke har noe med kjønn å gjøre egentlig.

I utgangspunktet er seksualitet naturlig og en av gavene vi har fått som ikke skal misbrukes. Det er imidlertid slik at elitene som baserer sin agenda på bl.

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http: En illustrasjon som viser hvilken prioritet perverteringen har, agendaen er definert på toppen av organisasjonspyramiden, «Homosexual international, foundation international committee for sex equality, Amsterdam», Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http: Jeg fikk mange tomler ned ; men det er sannheten jeg beskrev, sex er hovedvåpenet innen det meste av mind control, innen mk-ultra og mange titall andre mind control prosjekter.

Et par grelle eksempler som viser dette tydelig, mind control i si helhet, 20, children sexually abused by Roman Catholic priests in Holland: Direkte referanse, 20, children sexually abused by Roman Catholic priests in Holland: Zetera — her er en norsk barnehjemssak med klare MK Ultra overtoner http: Jeg kjenner til at sex kan bli brukt i mind-control, da man putter sex inn med vold og tortur osv.

Eller ber krigere avstå fra sex for å bygge opp testosteron for å brukes til aggresjon. Igjen kontroll og holde vekk frihet og kjærligheten altså. Men igjen, ikke noe med homofili å gjøre. Vi vet alle hvordan homofile har blitt forfulgt, utestengt og plaget opp gjennom årene. Jeg grøsser bare med tanken på hvordan noen fortsatt mener homofile er syndige og må straffes!

At man ble stilt diagnose og kunne havne i fengsel for et frivillig homofilt samleie selv her i landet, helt frem til faktisk, er helt uvirkelig å forstå! Men er det virkelig dit vi vil tilbake igjen? At folk har behov for å kontrollere, sykeliggjøre, eller bestemme hvem folk skal være sammen med, er for meg selv utenkelig! Hva skader det andre det liv folk velger selv å dele sammen? Mange har frykt eller usikkerhet mot det man ikke kjenner til eller blitt fortalt om.

Kanskje er de helt enkelt selv biseksuelle som prøver å undertrykke sine følelser ved å fornekte seg selv? Men hvor mange lever ikke i depresjon og ulykkelige i ett eller annet heterofilt «forhold»? Hvor mange skilsmisser ser vi? Hva er poenget med et ulykkelig ekteskap, når du kan erstatte det med et lykkelig homofilt? Og bare så det er nevnt, hver enkelt homofile individ er Minst like forskjellig som hver enkelt heterofile er naturligvis.

At homofili er mere tolerant i dag, enn før, skyldes kunnskap, internett og annen kommunikasjon. Homofili har eksistert til alle tider. Nå er folk er mere bereist, og takket være kjendiser som endelig har turt å komme ut av skapet, har man innsett at det slett ikke er noe sykelig, men noe helt normalt, unikt, positivt og vakkert!

Om man synes det er litt ekkelt alt som har med analt å gjøre, kan jeg gledelig anbefale en Rå Vegansk eller Vegetarisk diett, da maten ikke råtner og begynner å lukte på vei gjennom kroppen lengre! Noe av det viktigste og mest helbredende man kan gjøre for kroppen, spesielt om man har spist kokt eller animalsk mat, ikke minst med tanke på kunstige kjemikalier og tungmetaller etc, er å rense tarmene, såkalte tarmskyllninger Enemas, eller profesjonelt kalt Colon Hydrotherapy.

De aller fleste mennesker er enig i det du sier Michelle. Baktanken med å legge ut denne artikkelen var å fremme et synspunkt som noen har. Noen som er så opptatt av å skjule sine egne svake sider, at de er villig til å sette kniven i andres dypeste mest smertefulle sår for å slippe å eksponere sin egen sårbarhet.

De er «fightere» og de kjennetegnes av den rustning som de bærer. På rustningen har de til og med festet utallige udetonerte bomber som vil smelle hver gang noen kommer for nær deres sårbare svake sider.

De liker å spille «mind game» være mental, og rasjonell, men i bakhodet deres utspiller det seg et evig drama mellom to mennesker som slåss kjemper krangler om et fort. Du vil ikke berøre en «fighter» for han er ikke noe annet enn en rustning. Det eneste du kan se er hans rødsprengte slitne øyne, såå sliten av å beskytte seg selv mot sin egen sårbarhet, og enhver sjangse til å heales sine sår vil han drive vekk ….

Fighteren har ofte problemer med stivhet i kroppen, grunnet sin rustning og grunnet en ekstrem undertrykkelse av sitt emosjonelle legeme og sine feminine egenskaper. Smerter og plager i armene er vanlig og kan spores direkte til hjertechakra og den ubalansen som ligger der, men også alle andre chakra. Sex er laveste form for kjærlighet. Faktisk sex er lavere enn kjærlighet. Den høyeste form for kjærlighet er «compassion». Hvorfor da lage noe big deal ut av det.

Slik som budskapet i denne artikkelen handler om en mann som tydeligvis har praktisert laveste form for kjærlighet hele livet, for hadde han vært ekte homofil hadde han praktisert compassion og ikke sex.

Ikke rart han er syk og sliten. Og på sine siste dager lik en fighter…. Når du har blitt såret av en «fighter» så vet du det. Smak føl vær den smerten. Men ikke prøv å kjempe tilbake. Det går ikke an å sloss med en rustning hvis du er naken.

Det er ikke vits i å tale fra hjertet til et panser. Det er ikke vits i for en rustning vil bare være en rustning. På samme måte mener jeg at de som denne artikkelen sårer…. De aller færreste er enig med budskapet i denne artikkelen.

Continue reading on Examiner. The European Parliament has denounced Russian laws that forbid the public mention of homosexuality or gender identity to minors. Takket være psykolog Dr. Hugh Hefner Playboy sa Kinsey-rapporten «produserer en enorm seksuell oppvåkning, hovedsakelig på grunn av medieoppmerksomhet …» Dette viser hvordan eliten arrangerer sosial endring ved hjelp av media hype.

Se Reisman, Kinsey, s. The spiritual cause of homosexuality http: How does the Law of Free Will relate to this? I mean, does a soul have a God-given right to choose to practice homosexuality? As stated throughout this website, the Law of Free Will is the ultimate law for the material universe. God has given people free will, and therefore they have a right to do whatever they want, as long as they do not violate the free will of other people.

You can only have free will if you can make absolutely any choice of which you can conceive. Yet the Law of Free Will does not stand alone. This is the law that the Bible refers to in the saying that as a man soweth, so shall he reap. This is the law that Eastern religions call the law of karma.

According to the Law of Free Will, a human being can do anything he or she wants. According to the Law of Cause and Effect, no human being can escape the consequences of his or her actions. So a soul does have a God-given right to practice homosexuality. Please take note that I am not hereby saying that homosexuality is right or acceptable.

En tidligere kjent amerikansk radioperson, Laura Schlesinger, fikk en gang et åpent brev fra en unkjent lytter. Her er brevet omgjort til norske forhold. Takk for kampen for den rette tro og at homofilt samliv ikke er forenelig med Bibelen og kristendommen!

Det står jo klart i 3. Hver gang jeg brenner en okse som et offer, vet jeg at dette gir en duft som velbehager Herren 3. De er ikke like begistret over eimen av brent okse. Jeg ønsker å selge datteren min som slave 2. Med det prisnivået vi har i dag — hva mener dere er rett pris for henne?

En venn av meg sier dette bare gjelder for svensker, og ikke dansker. Her trenger jeg litt hjelp — kan jeg eie dansker? Jeg har en nabo som insisterer på at han skal arbeide på sabatten. Er jeg moralsk ansvarlig for å gjøre dette selv?

Eller tar kirken seg av dette? En venn av meg mener at selv om det er en vederstyggelighet å spise skalldyr 3. Jeg innrømmer at jeg er nærsynt og bruker briller.

Må synet mitt være helt perfekt eller opererer vi med litt slingringsmonn her? De fleste av vennene mine går til frisøren. De klipper håret på sidene og tar skjegget i kantene. Dette er tydelig en synd i Følge 3. Hvordan bør de straffes? Jeg har lest i 3. Kan jeg likevel spille fotball dersom jeg har hansker på? Min onkel har gård. Han synder mot 3.

Kona er ikke noe bedre, fordi hun går med klær som er laget av to ulike stofftyper blanding av bomull og polyester. Han har også den uvanen at han banner mye. Er det virkelig nødvendig at vi samler hele byen for å steine dem 3. Er det ikke like greit å brenne de til døde i et familieselskap — slik vi pleier å gjøre med mennesker som ligger med sine slektninger 3.

Jeg vet dere har gått i dybden på denne type problemstillinger. Jeg er sikker på at dere kan hjelpe meg. Takk for påminnelsen om at Guds ord er evig og uforanderlig!! I understand your concern for the many people who are caught in either extreme. Yet it seems to me that there is more to the debate than simply a lack of understanding.

It seems like some people on both sides are unwilling to gain a higher understanding. There are indeed people who are unwilling to change their viewpoints and their ways. Certain religious people are unwilling to change their desire to judge everyone according to their self-defined standard. These are the very people who crucified me 2, years ago. These are the lawyers that would not enter into the middle way of the Christ consciousness and wanted to prevent everyone else from entering.

I can tell you that there are certain souls who held positions of power in the Jewish religion 2, years ago and used their power to crucify me. Some of these same souls today hold positions of power in Christian churches, and they are now using their interpretation of my teachings as a justification for their judgmental attitude. Yet they have absolutely no desire to change their ways or to come to a higher understanding.

On the contrary, they practice homosexuality as a conscious act of defiance against God. They want to keep practicing their homosexuality. They want to recruit other people to be fodder for their sexual predation. And they want society to acknowledge that they have a right to openly practice and demonstrate their sexual perversion.

I am clearly aware that these people exist. I am clearly aware of their psychology and their modus operandi. I am also aware that there is little chance of reaching such people through this website.

Therefore, my foremost concern with this website is to reach those souls who are reachable; those who are willing to look for a higher understanding. Det er flott at artikkelforfatteren deler sin historie. Han har rett i forhold til sitt liv.

Andre kan kanskje ha blitt født homofile. Finnes det «forskning» på hvordan homofiliaspektet fungerer i såkalte ur-samfunn? Eller om det i det hele tatt forekommer. At homofili florerer ellers i naturen er et faktum. Slik sett burde det forekomme hos mennesker også ved fødsel.

Kan det kanskje være noe med det stressende storsamfunnet som utløser muligheter for dette. Og hva er det store problemet med homofili egentlig? Ja, det er litt stressende i puberiteten fordi man vil jo ikke bli stemplet som avviker. Men å henge seg opp i denne tvangstanken er igrunn ganske patetisk. Blir nesten som når barn ikke skal ha den fargen fordi den representerer det andre kjønnet.

Mens det pågår er det ikke til å latterliggjøre, men som voksne er det enklere å ha et overblikk på dette. Og et annet interessant fenomen, er hvordan vi tiltrekkes de androgyne trekk.

Fordi det er noe udefinerbart der, blir det interssant. Nesten noe overnaturlig, og da må det være noe guddommelig? Nei, Stol på Gud, blææææææææ!

På en måte har jeg ekstra stor sans for Per Kristian Foss fra Høyre fordi han har gjort det klart at han vil bli ansett som politiker og ikke som «homo-politiker». Hvordan mennesker velger å leve i sin private sfære bør være en privatsak. Min ulvenese lukter Illuminatets agenda her, som Falcon har pekt på. TV2 har også fokusert mye på hvilke landslagsspillere i kvinnehåndball som er lesbiske, både norske og danske. Selv etter en kamp har en TV2-reporter konfrontert en spiller med hennes seksuelle legning.

Trolig hadde reporteren Ernst A. Lersveen fått instruks om dette, sammen med et fotoshoppet bryllupsbilde av to kvinnelige håndballspillere:. Lersveen frem et manipulert bryllupsbilde av Camilla Andersen og Mia Hundvin.

I bakgrunnen i stua der NRK hadde filmet var det godt synlig en stor strektegning på veggen som viste to menn som hadde anal sex. Jeg synes denne artikkelen er ganske harmløs, da den lar en person slippe til med en selv-utleverende skildring av sin søken etter identitet. Det blir ikke annet enn noen «står fram»» eller «kommer ut av skapet» på en uvant måte.

Det jeg ikke forstår er at det ikke er reaksjoner mot at NRK sender bilder av analsex midt under lørdagskosen. Forøvrig er homo-elementet påfallende fremtredende i NRKs opplæringsprogram i «hvordan ha sex-uten kjærlighet» ved navn Trekant. Hva med å la det som tilhører den private sfære forbli der, særlig i massemadia? Og hvorfor er det så mange som føler en så sterk trang til å skyte på spurven Nyhetsspeilet med kanoner?

Analsex eller utsultete, og isønderrevne kropper? Underlig definasjon av lørdagskos? Måtte jeg velge tror jeg faktisk det hadde blitt analsex gitt? Hadde analsex blitt utført på en kvinne, hva da? Nei egentlig ikke men. Ikke lett å være menneske gitt: Jepp, spar Nyhetsspeilet som lar folk få si hva de mener. Tydelig at artikkelen er i konflikt med hva TV sier folk skal mene. Ingen tvil om at Homofili er på moten i mainstream. Greit nok for meg, har aldri sett ned på homser, eller jo kanskje for mange år siden.

Glemmer at Per Christian Foss er homse, tenker ikke på det. De er forskjellige som alle andre mennesker, jeg har hatt dårlig erfaring med noen av de. Jeg har veldig gode kompiser som jeg har bodd med og levd med, tom delt seng med, dusjet med, men sex?

Aldri i verden, ikke noe for meg. Er det hele greia? Alt for mye fokus på sex, jepp! Jeg prøver å la vær å la meg styre. Sex er verre å slutte med enn røyk. Noen som sa dissonans reduksjon? Når det gjelder sex kan mennesker gjerne sammenlignes med dyr… Selv er jeg polygam og har 30 damer, det har jeg lært av min gode venn løven.

Så synes jeg det er greit å sette meg i respekt bak hos andre hanner. Gud straffet ikke homser, det var heterosex han mislikte. Når Adams slange rørte på seg og strakk frem sin forbudne frukt skjedde det et under hos Eva som lot Adam smake på sin forbuden frukt. Etterhvert ble Eva dårlig, hun ble kvalm og kastet opp, magen vokste. Det ble etterhvert vanskelig å skjule, de ble flaue over å ha blitt fristet av slangen som hadde eget liv og sin egen agenda. Jævla slangen sin feil og Eva selvf , de kledde på seg.

Straffen for synden de hadde begått var fødselsmerter hos Eva, og Adam ble dømt til å forsørge Eva med bidrag, mat og ved. Til gjengjeld fikk de masse barn og barnebarn som har herjet jordkloden i evig tid: Moralen er vel grei… Sex er nok mindre viktig når alt kommer til alt og dissonans får slippe til.

Ihvertfall fått en eller annen hobby. Men sex er veldig, veldig sunt da ;-. Hemmeligheten i universet er virkelig å passe sine egne saker. Å ikke bli så involvert i seg at man disposisjonerer seg i forhold til seg selv og sitt eget liv. Man gjør seg selv kanskje ikke en tjeneste ved å prøve å løse gåten om homofili med mindre man er homofil selv, og det på en eller annen måte tjener en.

Det finnes antageligvis mange forskjellige årsaker til homofili, men det finnes kun en god måte å møte dem alle på. Grunnen i seg selv er heller ikke viktig. Desto viktigere er det kanskej å akseptere alle mennesker som der er.

En av mine beste venninner er lesbisk. Hun har vært det hele livet. Født slik, er slik. Jeg tviler ikke et sekund på at det stemmer og har ingen problemer med å akseptere hennes sannhet om sin legning.

Det er hun som er eksperten i sitt liv, og om seg selv. At han mener at samfunnet delvis har skyld synes jeg er merkelig, men han snakker utifra sitt univers — og der er dette sant. Han mener samfunnet bør våkne opp. Slutte å akseptere den homoseksuelle agendaen.

Da tenker jeg at mennesket stakkar må være sprøytegal og jeg tar meg selv i å under i hvor lav frekvens man må være på for å mene dette. Trist for han å ha kastet bort hele sitt liv, men han hadde ikke noe godt å tilføye debatten om homofili, en debatt jeg egentlig trodde vi var ferdig med for lenge siden.

Av alle plasttyper man kan velge mellom, ble dette stoffet valgt. Wikipedia har en definisjon av «samfunn»: Et samfunn er en gruppe individer som lever sammen og deler institusjoner, og som ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesser. Hva innebærer det å leve sammen i et samfunn? Å eksistere, og forsøke å overleve, på grunnlag av de premisser som andre har bestemt, basert på deres definisjonsmakt og verdensanskuelse?

En mann som er notorisk utro mot sine partnere av motsatt kjønn, kan i ulike miljøer oppnå høy status, uavhengig av om hans partnere blir dypt såret, på begjærets alter. En kvinne som er notorisk utro mot sine partnere av motsatt kjønn kan risikere å få lav status i sitt miljø.

Kan man si at dette er basert på gruppetenkning, og ikke individuell kritisk tekning? Kan man da si at dette miljøets fordømmelser er basert på gruppetenkning, og ikke individuell kritisk tekning? Dette sier de hardnakket ved å vise til bibelen, som ikke er en muntlig, men en skriftlig rettesnor for mennesket.

Hvordan kan de være så skråsikre på at Gud og Jesus har sagt dette, når det med stor sannsynlighet er mennesker som har skrevet bibelen? Kan det bevises at Gud og Jesus har skrevet bibelen, at bibelen skal tolkes bokstavelig, eller er dette blitt motbevist? Hva klassifiseres som bevis i en religiøs sammenheng, og skal slike bevis gå foran menneskelige hensyn? Jeg har ikke hatt analsex enda. Er det vondt og hva kan jeg gjøre for at det skal bli en bra opplevelse første gang? Jeg tror det beste du kan gjøre er å ta kontakt med andre homofile og stille alle mulige viktige spørsmål som du trenger svar på.

Dersom du ikke kjenner noen , si fra til meg så kan jeg gi deg adresse til nettsteder der du helt anonymt kan få vite alt du lurer på. Men når det er sagt, så er det ikke så forskjellig å være homofil, som det å være heterofil og skulle ha sex , analsex. Det finnes mange varianter av buttplugger og det er vel best å starte med en som verken er for liten eller hard for det kan gjøre veldig vondt.

Du kan for eksempel spørre damene som jobber på Beate Uhse om deres råd og tips. Ellers vil jeg oppfordre menn, homoseksuelle eller heteroseksuelle, som har kunnskap om dette til å skrive inn tips på dette nettstedet. Hun kan vel vaske seg, så går det vel bra? Direkte sunt er vel å dra det litt langt, men det kan være sunt for forholdet? Ialle fall dersom dere begge ønsker det samme.

Jeg er en gutt som tenner vanvittig på analsex. Men kjæresten min synes det ikke "virker rett", og har mentale sperrer for denne type adspredelse i senga. Hun synes ikke at det gjør vondt, bare at det "blir feil" for henne. Jeg, derimot, har tro på at hun kan like det så snart vi får det skikkelig til. Forslag til tiltak for å få henne mer avslappet og bedre mentalt innstilt til dette? Du får enten finne en kvinne kjærest som prioriterer dette like høyt som deg, eller verdsette det din nåværende kjærest sier til deg!

Dersom din partner en dag endrer mening eller interesse for dette, sier hun nok fra. Jo mer du presser og maser, jo mer vil hun føle at du ikke respekterer henne, og gir hun deg det du maser om, vil hun innerst inne kun gjøre det fordi du ba henne om det og ikke av egen fri vilje og lyst. Ønsker du virkelig å gjøre dette mot henne? Anale gleder kan foregå uten at det blir penetrasjon med penis i endetarmen, vel? Hva med forsiktig berøring med fingre, lepper eller tunge? Hei - jeg er en 21 år gammel gutt som har vært i et homofilt forhold i 6 måneder.

Hver gang jeg er kåt kommer det svært mye precum. Det er store mengder som kommer og noen ganger kan det være litt "upassende" når det kommer så mye. Lurer på om dette er vanlig. Dette kan variere fra mann til mann og avhengig av hvor kåt man er. Det er ingen sykdom, og ingenting du trenger å gjøre noe med. Hvordan skal jeg få kona til å være med på analsex? Vannbasert glidemiddel samt kondom bør du alltid bruke.

Er kona de interessert i å prøve ut dette? Har hun for eksempel snakket om dette selv, eller vist tegn på at anal stimulering er noe hun setter pris på? Å få prikker etter barbering er høyst vanlig. Særlig dersom dette er første gangen. Huden trenger å bli vant til barbering, men selv da kan prikkene dukke opp. Dette er ikke farlig og prikkene forsvinner jo av seg selv etter hvert. Det kan oppstå lokal infeksjon, og det er ikke så rart siden vi alltid har bakterier på huden. Vask godt, kanskje et grønnsåpe bad, før barbering , så kan du oppleve at du neste gang kanskje er prikkfri etter behandlingen.

Kondom er alfa og omega når du har analsex. Urinrøret, rifter hos han, - og deg, din skjede, er ikke glad for å bli kjent med den naturlige bakteriefloraen som lever i endetarmen. Forelskelsen varer for mange i knappe 6 måneder og når den går over , kan hele moroa være over.

For noen er forelskelsesrusen være det som er hele greia med forholdet og når den dabber av, er det signalet på at nå er tiden inne for å si farvel og finne en ny man kan forelske deg i. Er det slik det er? For andre vil denne forelskelses rusen skjule en del feil og mangler ved forholdet, ved partneren, og når den rusen avtar står problemene, de negative sidene i kø. Er dette din situasjon? Et parforhold går i faser og skal det utvikles må man tåle de kjedelige periodene også.

Men du er kanskje ikke moden, klar for å "bygge rede" enda? Forslå en pause, og unngå å treffes for en periode på 2- 3 uker. Da vil du ha tid til å tenke, kjenne etter om han er noe du vil satse på enda en stund, eller om du ønsker å kjenne på friheten, singellivet igjen. Jeg og min kone har hatt rompesex i mange år nå. For tiden plages hun med hemoroider, noe som er en belastning for forholdet vårt.

Har du noen tips til oss. All analsex bør utelukkes så lenge det er snakk om at hun har denne plagen! Hennes lege kan gi gode råd i forhold til behandling.

For noen kan det være snakk om salve, kosthold- og mosjonsråd, for andre kan det være aktuelt med operasjon. Men la denne typen aktivitet være for en stund. Utvid seksuallivet med noe annet, f.

Vil du anbefale de som har lyst til å prøve avansert sex å leve ut sine fantasier, el. Jeg tenker på slik som analsex og wet-sex. Hvordan kan en spørre sin partner om noe slik? Jentene kan jo bli skremt. Jeg ønsker å gi deg ros for din opptreden i Holmgang. Sporty å stå imot en slik mur av skepsis. Du er en likandes jente. Jeg er enig med deg i din kontroversielle råd, og jeg synes det er hyggelig at du til en viss grad forsvarer porno. Hvor synes du grensen bør gå? Er det mange jenter som liker seksuell nedverdigelse?

Det er en god regel å alltid vise hensyn og ikke pushe partneren sin uansett hva det handler om! Men det skal også være rom for å dele tanker, fantasier, kunne fortelle hva du tenner på.

Dersom partneren din ikke har interesse av å høre på deg, kan det oppleves sårende. Da er det viktig at du forteller at du skiller klart mellom det å fortelle om dine fantasier og det å virkeliggjøre dem. Din partner kan respektere at du har spesielle fantasier, men uttrykke at dette aldri kan settes ut i praksis.

Dette må du da vise respekt for. Det kan også bli slik at partneren sier at disse fantasiene ønsker jeg ikke å høre om noen flere ganger, og det kan selvfølgelig såre deg, men da vet partneren i alle fall noe om hva du synes er ekstra spennende Noen opplever skam knyttet til sine fantasier, og det er lite heldig.

Noen par har sansen for og leker med dominans-masokisme, men her igjen, krever det gjensidig respekt, et gjensidig ønske.. Se forøvrig Maria Marcus sine bøker om dette temaet. Hei - vi er et ektepar i 50 årene med et frodig og godt seksualliv.

Vi liker variasjoner og innimellom liker vi å ha analsex både for ham og henne. Kan du tipse oss om hvordan vi best mulig skal sørge for størst mulig renslighet uten å måtte bruke kondom? Dusje før og etter. I tilllegg kan tarmen få en -tre skyllinger med lunkent vann, evt et par dråper ren grønnsåpe fra apotek ikke den du kjøper på flaske i butikken.

Før i tiden kunne du få tak i fast grønnsåpe på vanlig butikk, mulig noen fortsatt har det. Denne egner seg for tarmskylling. Her må det blanta annet en liten kanne og gummislange med spesialtut til.. I byen finnes det egen klinikk som utfører skyllinger.

Pass på at penis ikke berører vagina. Lurt å tisse før og etter. Det skyller ut uhumskheter. Hei, Kan det komme avføring når man har analsex? Jeg kjente det i hvertfall sånn når kjæresten min bare fingret meg bakfra, og det var ekkelt, men d kom ingenting.

Føles det bedre for gutter å være inni jenta når de får utløsning? Kjæresten min trekker seg ut like før for at jeg ikke skal bli gravid. Men jeg vet ikke hvordan gutter liker det best? Ja, det kan komme avføring, men det er lite sannsynlig siden avføringen trekker seg litt opp i tarmen når det har gått en stund siden siste gang du hadde "nr. Det går selvsagt an å ta en tarmskyling for å hindre at rester kommer ut..

Noen gutter forteller at de foretrekker å ha penis i skjeden når de kommer, andre liker å ejakulere på kvinnens bryst etc.. Dersom det er slik at han vil unngå at du skal bli gravid, kan det være lurt å bruke kondom, evt.

... Frodige menn homoseksuell hva er analsex

Italia escort czech dating bøsse

En mer kunnskapsrik og klok person homoseksuell free sex movies nuru massage poland Lynx Veritas skal man lete lenger etter men som så mange andre så klarte Vandalf og Septik vennene hans å terrorisere han sånn at han til slutt gikk lei, først var det Armin som ble utsatt for en ekstrem hat kampanje fra Septik svina etter hans mange avsløringer, de groveste og simpleste metoder ble tatt i bruk for å knuse han, etterpå så har det gått slag i slag, når svina har klart å stoppe kjeften på en så er det å hoppe over til neste som vet for mye, frodige menn homoseksuell hva er analsex. Jeg vet dere har gått i dybden på denne type problemstillinger. Er det moralsk å påstå at et homofilt menneske som elsker og ærer sin partner av samme kjønn, og som gir denne partneren et meningsfullt liv, begår en synd mot sin partner? Men der er vel noe med at når man er dum og kunnskapløs så føler skibukser menn bøsse fuck dating sites seg bedre når man rakker ned på de som faktisk besitter kunnskap og tenker selv. Men ok, redaksjonen synes det er greit at smurfen kaller meg jøde og homohater. Vi tilbrakte mange timer for Disse kategoriene omfatter: De fleste i Freelsarmen er fanatiske ekstriminsiter, flere har tatt til orde for å forby onani siden det stå i Biblen at du skal ikke la din sæd falle til jorden. Du mangler imidlertid noen sentrale brikker. Da tenker jeg at mennesket stakkar må være sprøytegal og jeg tar meg selv i å under i hvor lav frekvens man må være på for å mene dette. Her er min historie i korte trekk:. Det plager meg å se hvordan samfunnet har blitt hjernevasket til å akseptere den homoseksuelle agendaen. Det er mange nervetråder i analområdet som kan gi erotisk vellyst ved berøring. Sex treff norge caroline andersen videos, Sex chat no Odda. Nytter ikke å komme etterpå å klage på frie tøyler og takhøyde.

Free hot sex escorte i homo ålesund